normal_d1c667919487d5eef27f2ef2db2f0fceb9f2a830

You never walk alone

De afgelopen weken heb ik tijdens mijn vakantie in Portugal en Parijs flink wat kilometers kunnen maken ter voorbereiding op het tweede deel van mijn Camino de Santiago de Compostela Portuguesa.


Toen ik afgelopen juni het eerste deel liep had ik de eerste paar dagen flink last van mijn heupen en liezen. Om dit keer iets beter voorbereid te zijn, ben ik naast mijn reguliere workouts in de gym, met somatic yoga begonnen. Ik ben benieuwd wat het gaat brengen.

Sander Slootmaker van stichting MINDUS heeft sponsormateriaal zoals flyers en stickers opgestuurd. Dit gaat vast bijdragen aan het aandacht vragen voor de mentale gezondheid van jongeren.

Ik loop de camino alleen maar kom onderweg genoeg mede pelgrims tegen waarmee ik het gesprek over dit ontzettend belangrijke onderwerp kan voeren. MINDUS is een Nederlandse stichting maar ik ga mijn best doen om ook internationale donaties te werven.

Mede dankzij jou staat de teller inmiddels op ruim €1000,- dus dat is fantastisch!
Help je mee het streefbedrag te overtreffen?

 

Deel mijn actie dan met familie, vrienden en andere bekenden via deze link.

Alvast bedankt! ❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voorbereiding – mentaal en energetisch!

Hola lieve sponsorvriend(in)! Volgende week is het zover, dan begin ik met mijn wandelactie voor het goede doel! Dit keer wist ik langer van tevoren dat ik zou gaan lopen dus bereid ik me fysiek veel beter voor op het lopen, daarnaast bereid ik me ook mentaal en energetisch voor. 

Lees verder »

You never walk alone

De afgelopen weken heb ik tijdens mijn vakantie in Portugal en Parijs flink wat kilometers kunnen maken ter voorbereiding op het tweede deel van mijn Camino de Santiago de Compostela Portuguesa. Toen ik afgelopen juni het eerste deel liep had ik de eerste paar dagen flink last van mijn heupen

Lees verder »

De voorbereiding is begonnen!

We zijn met de camper op reis door Portugal en vandaag ben ik met de eerste serieuze voorbereiding begonnen van mijn wandelactie.  We zijn in Sintra – een sprookjesachtig omgeving inclusief een paleis – 4 uur gaan wandelen. Het laatste stuk was zelfs een echte hike met dalen en stijgen.

Lees verder »
Scroll naar boven