normal_ab54612a1e23952e0d42610a501fd68c3ff75898-5

De voorbereiding is begonnen!

We zijn met de camper op reis door Portugal en vandaag ben ik met de eerste serieuze voorbereiding begonnen van mijn wandelactie. 

We zijn in Sintra – een sprookjesachtig omgeving inclusief een paleis – 4 uur gaan wandelen. Het laatste stuk was zelfs een echte hike met dalen en stijgen. Ik voelde dat mijn lijf wakker werd geschud en het caminogevoel kwam al snel weer terug. 

Heerlijk! Het enige waar ik mee bezig was mijn ene voet voor mjjn andere zetten en dat op repeat. 

Volgende maand is het zover dan ga ik de tweede helft van mijn Portugese camino lopen. Voor het goede doel… ik kan niet wachten!

ik heb al €900,- opgehaald… wie weet kan ik het streefbedrag ophogen 😉

Doneren kan t/m 28/09/24 via deze link!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voorbereiding – mentaal en energetisch!

Hola lieve sponsorvriend(in)! Volgende week is het zover, dan begin ik met mijn wandelactie voor het goede doel! Dit keer wist ik langer van tevoren dat ik zou gaan lopen dus bereid ik me fysiek veel beter voor op het lopen, daarnaast bereid ik me ook mentaal en energetisch voor. 

Lees verder »

You never walk alone

De afgelopen weken heb ik tijdens mijn vakantie in Portugal en Parijs flink wat kilometers kunnen maken ter voorbereiding op het tweede deel van mijn Camino de Santiago de Compostela Portuguesa. Toen ik afgelopen juni het eerste deel liep had ik de eerste paar dagen flink last van mijn heupen

Lees verder »

De voorbereiding is begonnen!

We zijn met de camper op reis door Portugal en vandaag ben ik met de eerste serieuze voorbereiding begonnen van mijn wandelactie.  We zijn in Sintra – een sprookjesachtig omgeving inclusief een paleis – 4 uur gaan wandelen. Het laatste stuk was zelfs een echte hike met dalen en stijgen.

Lees verder »
Scroll naar boven